Visszajelzések 2010-ről

Minden kedves résztvevőnek szeretnénk megköszönni a részvételt.

Eddigi vélemények a 2010-es konferenciáról:

 • Mazsi
  4
  5
  4
  5
  Több disztribúció jelenléte emelné a színvonalat.
  Nagyon jól éreztem magam, de lehetne esti program egy közeli vendéglátó egységben kötetlen beszélgetéssel.
 • Mikley
  4
  4
  4
  5
 • bookninja
  4
  3
  4
  4
 • Papp Róbert
  3
  2
  3
  5
 • Berente Emese
  3
  3
  2
  4
 • Tóth Zoltán
  3
  3
  3
  4
  Összességében jó volt, csak rövidelőadások voltak. Több idő kevesebb előadás mennyiség, vagy 2 naposra tervezni!
 • Siha Tamás
  1
  1
  2
  4
  Szerintem az alapötlet jó, hogy legyen ilyen konferencia, DE szerintem teljesen haszontalan ennyi programot bezsúfolni egy napra, mert ez így teljesen értelmetlen! Sokkal hasznosabb lenne a jövőre nézve a kevesebb, de alaposabb előadás, mivel 25 percbe tudjuk nagyon jól, hogy semmi komoly nem fér bele!!! És ez nem csak az én véleményem, hanem a környezetemben is mindenkié. Csak legfeljebb nem jelzik...
 • Illyés Gergely
  5
  5
  4
  5
  Nagyon tetszett a rendezvény. Szerencsére egész nap jelen lehettem és végig előadásokon lehettem. Nagyon érdekesek voltak az előadások és rengeteget tanultam a nyílt forráskódú szoftverekről. Már el is kezdtem átállni amennyire csak lehet nyílt szoftverek használatára. Szeretnék jövőre is részt venni, sok sikert a továbbiakhoz. Csak így tovább!
 • Pánczél Péter / Panczua
  4
  4
  3
  5
 • Albert 'Hugo' Lózsa ( AlberTHOR )
  5
  4
  5
  5
  Nem tudom. Sok segítségre volna szükségem ... ezek egy része nyilvánvalóan csak személyes kapcsolatok révén adható át.
  Tisztelt Uraim : Visszajelzést kérő levelükre válaszolok pár sorban. Nos, nagy örömet jelentett számomra ez a Konferencia — ez az, amit elsőként is említenék. Az előadások közötti szünetekben lehetett szabadon és jóízűen beszélgetni e szakmai dolgok titkairól a résztvevőkkel. Jómagam sokat profitáltam ebből, mert a kedvesség és közvetlenség légköre volt a jellemző. És persze segítséget is kaptam, tippeket, tanácsokat, ötleteket, melyeket — együtt az ajándékokkal — ezúton is megköszönök. Ami magukat az előadásokat illeti : elegancia és ( a természetszerűleg is elvárt ) profizmus jellemezte azokat. Élvezetesek voltak, tömörek. Érthetőek számomra is — aki pedig meglehetősen kezdő vagyok e területen. Az előadók magabiztosan kezelték a kérdéseket, ugyanakkor fellépésük mentes volt mindenféle nagyképűségtől ... amit akartak és tudtak, azt megosztották velünk. Természetesen sok téma "megért volna még egy misét", akár többet is. Most hallottam, BP-en gyakrabban vannak ilyen összejövetelek. Talán nem ártana, ha Szegedre is sűrűbben lejönnének az előadók. A kezdőknek szóló előadások számát feltétlenül kellene gyarapítani. Gratulálok mindenkinek, a szervezőknek úgyszintén. Tisztelettel : *** Albert 'Hugo' Lózsa ( AlberTHOR ) PS.: Nem elhanyagolandó még felemlítenem, hogy a német kávé és a pogácsa fejelemi volt. Köszönöm.